PRX-T33

 

PRX-T33 - The Art of Antiageing

PRX-T33 varken penslas på eller injiceras i huden. Behandlingen består av ett fast massagetryck på 1,5-2 kg som gör att substansen sjunker in och jobbar nedifrån och upp i huden. Därför beskrivs ofta PRX-T33 som en hybrid mellan injektionsbehandling och kemisk peeling, men utan nålar eller sidoeffekter från peelingen. Tack vare detta är det en behandling som är säker att göra på alla hudtyper och alla årstider med direkta, tydliga effekter. 

 

PRX är en ny och revolutionerande behandling inom biorevitalisering som arbetar hudföryngrande och anti-aging. Den här magiska behandlingen verkar volymbyggande, reducerar linjer och rynkor, ger lyster och spänst och en jämnare hudstruktur. Den ger både omedelbara samt långsiktiga resultat. PRX-T33 är en Medicintekniskt klassad produkt (CE-märkt klass I) med internationellt patent.

 

Det är inte en filler och inte heller en kemisk peeling - så vad är det?
- PRX-T33 är en hybrid mellan dessa, utan nålar eller sidoeffekter. Behandlingen orsakar ingen ”down time” eller ljuskänslighet och är säker att göra alla årstider. Effekten ger omedelbar lyster, vitalitet, jämn hudton, fyllighet, fasthet och djup återfuktning. För bästa hållbara resultat göra en kur om 4-6 gånger med 7-10 dagars mellanrum.

 

PRX-T33 används både på ansikte och kropp för att motverka och reducera: 

- Rynkor och linjer

- Pigmenteringar 

- Solskadad hud

- Torr hud

- Förlorad elasticitet

- Åldrad hud

 

Priser

Ansikte inkl. ICE mask 1995kr

Ansikte + Hals inkl. ICE mask 2495kr

Ansikte + Hals + Dekolletage inkl. ICE mask 3295kr

Hals + Dekolletage inkl. ICE mask 2495kr

Händer inkl. ICE mask 1500kr