Kroppsbehandlingar

 

Samtliga kroppsbehandlingar är godkända som friskvård.

 

Mineral Salt Scrub Glow - 50 min, 1095kr

En djuprengörande helkroppsbehandling som gör att din hud blir som ny

Efter en lätt kroppsborstning masseras din kropp med den marina salt scruben, rik på mineraler som stärker och revitaliserar kroppen. Du blir sedan inpackad med värme en stund så att kokosnötolja samt marint magnesium och kalcium kan ge din hud och kropp en riktig mineralboost. Samtidigt rengörs, exfolieras och masseras ansiktet slutligen med återfuktande ansiktsmask. Saltscruben avlägsnas med varma handdukar och behandlingen avslutas med applicering av närande bodylotion som gör huden silkesmjuk. 

 

Body Detox Ritual - 60/80 min, 1195/1495kr

En otroligt utrensande behandling som, om man vill ooch väljer den längre behandlingstiden, inleds med scrub, därefter Thalions speciellt framtagna detox massge som sedan övergår till att du bäddas in med ett koncentrat av marina ingredienser, rik på avgiftande alger och mineraler som aktiverar fettförbränning och remineraliserar kroppen. Avslutas med insmörjning av vårdande anpassade kroppsprodukter. Huden lämnas maximalt återfuktad.

 

Slimming Express - 30 min, 895kr

Måinriktad behandling för mage, lår och stuss. Denna innovativa behandling ger ett omedelbart slankande och synbart resultat efter bara 1 behandling. Tack vare dess dubbelverkan - exfoliering och slankande egenskaper - blir siluetten omformad på endast 30 min. För ett varaktigt och intensivt resultat rekommenderar vi en kur! Vid kur om minst tre behandlingar lämnar vi 15% rabatt på samtliga. 

 

Aroma Balans massagebehandling - 70 min, 995kr

Välj mellan Energy eller Relax inriktning på din behandling. Behandlingen främjar lymfcirkulation och ger fysisk och psykisk avslappning och välbefinnande. En skön avslappnande massageform och det bästa sättet att tillgodogöra sig de eteriska oljornas verkan. Den är bra vid stress och stressrelaterade tillstånd, aromamassage ger en känsla av välbefinnande och balanserar både kropp och själ. Efter massagen bäddas du in med lätt värme en stund för att oljorna skall upptas av huden och du lugnt och skönt skall komma tillbaks till nuet.

 

The Face & Body Sensation - 60 min, 1225kr

En avlappnande massage med varma stenar i kombination med en närande ansiktskur. Upplev den ultimata helhetsbehandlingen för både kropp och ansikte. En kombination av varma lavastenar och kylande gel ger dina muskler, en 30 minuter lång djup avslappning. Behandlingen inleds med en lugnade nack-och axelmassage som mjukt övergår i ansiktsrengöring, peeling, akupressur-massage samt ansiktsmask och avslutande vårdande produkter anpassade efter din hudtyp.