pH formula

pH formula är ett effektivt behandlingssystem som jobbar både utifrån och inifrån för att förbättra många besvärliga och svårbehandlade hudtillstånd.  Behandlingen är baserad på pensling med en kombination av olika syror för att behandla olika hudtillstånd som acne, rosacea, ojämn pigmentering samt åldrande hud. Syrorna ger en kontrollerad ”skin resurfacing” och sätter igång cellförnyelsen vilket resulterar i en förbättrad hud.

 

pHformula behandlingarna kan göras som kur men går även att göra som enstaka behandlingar. Behandlingarna anpassas efter din hudtyp.

 

A.C.N.E. Resurfacing-behandling, 30-40min, 895kr

För acne/fet hud, förstorade porer eller ojämn hudstruktur. Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar talgproduktionen och främjar de
naturliga funktionerna i huden.

 

C.R. 1 Complex Resurfacing-behandling, 30-40min, 895kr

För känlig hud, kronisk rodnad, Rosasea, blossig, eksem och perioral dermatit. Behandlingen har en lugnande, läkande och återuppbyggande effekt på obalanserad hud.
 

A.G.E. Resurfacing-behandling, 30-40min, 895kr

För  åldrande hud. Behandlar effektivt solskador, linjer och rynkor, ojämn hudton, matt och oelastisk hud.
 

M.E.L.A. Resurfacing-behandling, 30-40min, 895kr

För en hyperpigmenterad hud, melasma, UV-relaterad hyperpigmentering,
postinflammatorisk  hyperpigmentering och en allmänt
ojämn hudton.

 

V.I.T.A.C. Radiance Release behandling, 40min, 995kr

Vitaliserar en matt och ”trött” hud, stärker kollagenbildningen, verkar spänstgivande och ger fantastisk lyster. Perfekt behandling under sommaren eller mellan pHformula ”resurfacing” behandlingar.

 

S.O.F.T Resurfacing & I.N.S.TAN.T mask behandling, 60min, 1195kr

Djuprengörande behandling som ger din hud nytt liv! Jämnar ut hudtonen, minskar porer och balanserar huden.

 

AGE Advanced behandling, 90min, 1725kr

Resultatinriktad Anti-Age behandling där vi jobbar med avancerade peelingar och specialserum och masker för bästa resultat. Liknas vid vår Brilliant behandling!