Crystal clear ansiktsbehandlingar.

Crystal Clear är ett microdermabrasion system med vilket vi blästrar huden och uppnår en effektiv men mild hudslipning. Med Crystal Clear behandlingar kan vi effektivt jobba på en rad olika problem såsom solskadad hud, ojämn pigmentering, acneärr och vidgade porer, men även ålderstecken som linjer, rynkor minskad fasthet och lyster. Efter att huden slipats med microkristaller och ansiktsmusklerna fått ett lyft av vacummassage kommer din hud att se klarare och jämnare ut med förnyad lyster. Och som bonus kommer alla efterföljande behandlande produkter du applicerar att penetrera och upptas mycket mer effektivt av din hud. Du får ett omedelbart resultat – redan efter första behandlingen!
Självklart går det bra att göra en enstaka behandling då och då för en rejäl uppfräschning av din hud, men för att uppnå bästa resultat krävs en serie behandlingar, vanligtvis mellan 4-6 behandlingar beroende på vilket hudtillstånd som skall behandlas.

 

Crystal Clear Deluxe  60/80min  1495/1725kr

Lyxig hudföryngrande behandling som reducerar linjer och rynkor. Rengöring, Crystal Clear microdermabrasion, (hudslipning), fantastiska Instant Lift ansiktsmask och aslutande behandlande serum och creme. I den längre behandlingen, 80 min, ingår även ånga och porrengöring.


Crystal Clear Intense Correction  ca 30-40min  995kr

För behandling i kur av djupare rynkor och linjer, grova porer, pigmentfläckar och acneärr. I denna behandling arbetar vi mer intensivt på problemområden. I varje behandling ingår rengöring, Crystal Clear microdermabrasion, (hudslipning), och avslutande vårdande produkter. Rekommenderad behandlingskur 5-10 ggr med ca två veckors intervall.