Makeup

Vi hjälper dig med makeup för alla tillfällen. Personlig rådgivning i enskild konsultation, eller på en av våra välbesökta makeupdagar. Hos oss kan du få hjälp med makeup till fest eller bröllop. Vi erbjuder även makeup kurs/rådgivning till grupper ( min 4 pers). Vi arbetar med hudvårdande mineral makeup från gloMinerals och produkterna finns givetvis även till försäljning.

 

Personlig makeup rådgivning - ca40 min, 595kr

Vi lägger en dagsmakeup och ger dig råd och tips om hudvård, vilka färger som passar dig bäst, appliceringsteknik och penslar mm. Du får ett personligt utformat makeup schema och du får i samband med konsultationen 10% rabatt på gloMinerals.

 

Festmakeup - 60min, 795kr

Vi lägger en festmake utifrån dina önskemål och med färger som tar fram det allra bästa hos dig! Du får ett personligt utformat makeup schema och du får i samband med konsultationen 10% rabatt på gloMinerals mineralmakeup.

 

Brudmakeup inkl. provmakeup - 1495kr

I god tid inför din stora dag gör vi en prov makeup då vi tillsammans går igenom färger, stil och vilken typ av makeup du vill ha. Du får i samband med detta tillfälle 10% rabatt på gloMinerals mineralmakeup..

 

Makeupkurs 4-8pers - ca 2-3tim, 400kr/pers

Är ni ett gäng väninnor som vill ha en trevlig stund tillsammans och samtidigt få användbara tips och råd om allt från hudvård, färger och makeupteknik, då är detta en kväll för er! Vi bjuder på frukt, kaffe & kaka. I samband med kursen lämnar vi 10% rabatt på gloMinerals mineralmakeup.