Harmony Signature Treatments

Här finner du våra allra mest populära behandlingar som ligger oss varmast om hjärtat. Som namnet lyder är detta våra Signaturbehandlingar, "hjärtat" i vår meny. Ända sedan starten 2004 då vår första behandling kom till, har vi gjort flera tusen ansiktsbehandlingar. Vårt motto är att alltid erbjuda effektiva och resultatinriktade behandlingar, men framförallt att i bästa möjliga mån skräddarsy behandlingen så att den passar Dina förväntningar och förutsättningar, oavsett om Du är man eller kvinna, gammal eller ung!

 

Addera gärna en plusbehandling med t ex frans & brynfärgning i Din behandling vid bokning till rabatterat pris. Du kommer få ett fint resultat redan efter en ansiktsbehandling men som med allt rekommenderar vi en kontinuitet för bästa resultat var 5-8 vecka. Du kan självklart mixa och variera behandlingar vid olika behandlingstillfällen.

 

Vi  rekommenderar att du väljer den längre behandlingstiden om du önskar både porrengöring och massagen.

 

I våra behandlingar jobbar vi med en kombination av produkter, olika typer av peelingar/penslingar, apparatur och hands-on behandlingstekniker med både vår egen massage och märkesspecifika massagetekniker och självklart doftupplevelser. Du kommer se och känna skillnaden!

 


Harmony Fresh Up Facial - 45min,  850kr

För Dig som inte har så mycket tid eller som en  "mellan-behandling". Utan porrengöring.

Rengöring, lätt peeling, massage, mask samt avslutande produkter och hemmavårds-rådgivning.

 

Harmony Emerald Facial Treatment - 60/90min,  995/1295kr

En populär Klassisk ansiktsbehandling där vi anpassar behandlingen för just Din hud. Vi skräddarsyr behandlingen och kombinerar enzym- och mekaniska peelingar, olika serum, vitaminboosters samt passande gelé, eller crememasker.  Ånga med porrengöring, lätt brynformning, avkopplande massage av ansikte, dekolletage och axlar, samt avslutande vårdande produkter för ansikte, ögon och hals/dekolletage.


Harmony Brilliant Facial Treatment - 60/90min,  1250/1495kr

En resultatinriktad och  individanpassad behandling där vi fokuserar på såväl välbefinnande som resultat! Här lägger vi till terapeutens val av t ex mer avancerad peeling i form av Skin resurfacing eller Crystal Clear slipning. Ånga med porrengöring, lätt brynformning, avkopplande massage av ansikte, dekolletage och axlar. Här lyxar vi  till det lite extra med utvalda specialserum och specialmask  som t ex någon av våra lift-off masker för ansiktet i behandlingen, samt avslutande vårdande produkter för ansikte, ögon och hals/dekolletage.

 

 

  Harmony Diamond Facial Treatment - 110min, 1695kr

Som namnet lyder får man här en riktig "Diamant"behandling. Vår allra lyxigaste behandling! Samma som ovan men med ”Diamond-tillägg” för absolut ultimat resultat! Här inleder vi med kort ryggmassage. Vi väljer fritt bland alla våra tekniker och special-behandlingsprodukter för att skräddarsy behandlingen för att bäst möta Din huds behov. I behandlingen ingår även handmassage, skalpmassage, specialmasker för ansiktet, samt specialbehandling för ögonområdet. Vi avslutar även här med vårdande produkter för ansikte, ögon och hals/dekolletage samt råd för hemvård.

 

Plusmeny

Tillvalsbehandlingar som förbättrar & förhöjer Din behandling.

Ryggmassage 295 kr

Skalpmassage 150kr

Handmassage 150kr

Mini hand-spa (Peeling, massage samt inpackning i värme), 395 kr

Frans och brynfärg 370 kr

Brynfärg eller fransfärg 290kr

Vaxning överläpp 195kr

Vaxning överläpp och haka 260kr

 

Hudkonsultation , 15min, 350kr

Vi rengör Din hud för att kunna göra en grundlig analys av Din huds behov, Du får råd och rekommendationer på vilka produkter och behandlingar som passar allra bäst för just Din hud.  I våra behandlingar ingår alltid en grundlig hudanalys, men och du bara vill komma och få råd och tips på vad du kan göra för uppnå en friskare hud är du välkommen på en konsultation. Kostnaden för konsultationen dras bort vid köp av en eller flera hudvårdsprodukter.