Harmony Signature Treatments

Här finner du våra allra mest populära behandlingar som ligger oss varmast om hjärtat. Som namnen lyder är det våra Signaturbehandlingar. Ända sedan starten 2004 då vår första behandling kom till, har vi gjort flera tusen ansiktsbehandlingar. Vårt motto är att alltid erbjuda effektiva och resultatinriktade behandlingar, men framförallt att i bästa möjliga mån skräddarsy behandlingen så att den passar Dina förväntningar och förutsättningar, oavsett om Du är man eller kvinna, gammal eller ung!

 

Addera gärna en plusbehandling med t ex frans & brynfärgning i Din behandling vid bokning till rabatterat pris. Du kommer få ett fint resultat redan efter en ansiktsbehandling men som med allt rekommenderar vi en kontinuitet för bästa resultat var 5-8 vecka. Du kan självklart mixa och variera behandlingar vid olika behandlingstillfällen.

 

I våra behandlingar jobbar vi med en kombination av produkter, apparatur och hands on behandlingstekniker med både vår egen massage, märkesspecifika massagetekniker och doftupplevelser. Du kommer se och känna skillnaden!

 

♥ Skin Bliss, 45min,  850kr

För dig som inte har så mycket tid eller som en  "mellan-behandling". Utan porrengöring.

Rengöring, lätt peeling, massage, mask samt avslutande produkter och hemmavårdsrådgivning

 

♥ Harmony Signature Treatment, 60/90min,  995/1295kr

En populär behandling där vi anpassar den bästa behandlingsmetoden för just Din hud. Här får du enastående resultat och valuta för Dina pengar. Vi skräddarsyr behandlingen och kombinerar enzym- och mekaniska peelingar, olika serum, vitaminboosters samt passande gelé, eller crememasker.  Ångbad med porrengöring, brynplock/vax, avkopplande massage av ansikte, dekolletage och axlar, samt avslutande vårdande produkter för ansikte, ögon och hals/dekolletage.


♥ Harmony Signature Treatment Deluxe, 60/90min,  1195/1495kr

Harmony Signature i dubbel bemärkelse. Samma som ovan men med ”deluxe-tillägg”, En behandling där resultaten talar för sig själv. Här lägger vi till terapeutens val av avancerad peel eller crystal slipning, utvalda specialserum och specialmask för ansiktet i behandlingen. Vi avslutar även här med vårdande produkter för ansikte, ögon och hals/dekolletage.

 

 

 ♥ Harmony Signature Treatment Platina, 110min, 1695kr

Som namnet lyder får man här en riktig PLATINA behandling. Vår allra lyxigaste behandling! Samma som ovan men med ”platina-tillägg” för absolut ultimat resultat! Här inleder vi med kort ryggmassage. Vi lägger även till flera behandlande serum som skräddarsys för att bäst möta Din huds behov. I behandlingen ingår även handmassage, skalpmassage, dubbla specialmasker för ansiktet, samt specialbehandling för ögonområdet. Vi avslutar även här med vårdande produkter för ansikte, ögon och hals/dekolletage samt råd för hemvård.

 

Plusmeny

♥ Tillvalsbehandlingar som förbättrar & förhöjer Din behandling.

Ryggmassage 295 kr

Skalpmassage 150kr

Handmassage 150kr

Mini hand-spa (Peeling, massage samt inpackning i värme), 395 kr

Frans och brynfärg 360 kr

Brynfärg eller fransfärg 280kr

Vaxning överläpp 195kr

Vaxning överläpp och haka 260kr

 

Hudkonsultation , 15min, 350kr

Vi rengör Din hud för att kunna göra en grundlig analys av Din huds behov, Du får råd och rekommendationer på vilka produkter och behandlingar som passar allra bäst för just Din hud.  I våra behandlingar ingår alltid en grundlig hudanalys, men och du bara vill komma och få råd och tips på vad du kan göra för uppnå en friskare hud är du välkommen på en konsultation. Kostnaden för konsultationen dras bort vid köp av en eller flera hudvårdsprodukter.