Kroppsbehandlingar

Elemis Exotic Salt Glow, 50 min 750kr

En djuprengörande helkroppsbehandling som gör att din hud blir som ny

En exotiskt exfolieringsritual som stärker och revitaliserar kroppen. Efter en lätt kroppsborstning droppas rikligt med varm olja över hela kroppen innan Lime & Ginger Salt Glow appliceras. Du blir sedan

inpackad med värme samtidigt som ansiktet rengörs noggrant, exfolieras och masseras med mask, vilket gör även ansiktshuden härligt mjuk och återfuktad. Saltscruben avlägsnas med varma handdukar och behandlingen avslutas med applicering av närande bodylotion som gör huden silkesmjuk. En topp-till-tå behandling som måste upplevas!

 

Garden of England Rose Restore, 75 min 995kr

Ta en promenad genom Engelsk rosenträdgård med denna avkopplande och återfuktande massage. Den unika trion av ros, camelina och vallmofröolja upprätthåller och återställer hudens elasticitet samtidigt som cellförnyelsen stimuleras. Huden återfuktas på djupet med närande olja och vårdande rosbalm, samtidigt som sinnet får ro  med särskilt framtagna massagetekniker. Huden lämnas maximalt återfuktad, strålande mjuk och med en ljuvlig doft.

 

Hot Mineral Body Boost, 75 min 995kr

Denna avkopplande massage stimulerar varje cell i kroppen med hjälp av sina detoxande ingredienser från bland annat alger och bärnsten. Muskelsmärtor lindras, toxiner och slaggproduker avlägsnas. En revolutionerande, mineral-laddad och avkopplande behandling som samtidigt ger energi och välbefinnande.

 

Musclease AromaSpa Ocean Wrap, 75 min 1195kr

Effektiv alginpackning för en total avslappning av muskler och sinne. Koppla av och njut av en härlig helkroppsbehandling där kroppen efter en lätt torrborstning packas in i alger och sveps in i värmande folie. Ansikte och skalp masseras med akupressur och lugnande massage. En mix av varma väldoftande essentiella oljor hjälper ömma,

spända muskler att bli mjuka och avslappnade. Bidrar till att lindra smärta som orsakas av reumatism, inflammationer och trötthet.

 

Cellutox Aroma Spa Ocean Wrap, 75 min 1195kr

En djupt detoxande produktmix som stimulerar kroppens utrensningsfunktioner

Dröm dig bort medan du efter en lätt kroppsborstning blir omhändertagen i en härlig inpackning där du behandlas med akupressurmassage i ansiktet och en ljuvlig skalpmassage för maximal avkoppling. En kombination av näringsrika alger och tång reducerar uppkomsten av celluliter och minskar vätskeansamlingar i kroppen. Den ultimata reningskuren som ger dig ny energi och en silkeslen hud.

 

The Face & Body Sensation, 60 min 1195kr

En avlappnande massage med varma stenar i kombination med en närande ansiktsbehandling. Upplev den ultimata helhetsbehandlingen för både kropp och ansikte. En kombination av varma lavastenar och kylande gel ger dina muskler  en 30 minuter lång djup avslappning. Behandlingen inleds med en lugnade nack-och axelmassage som mjukt övergår i ansiktsrengöring, peeling akupressur-massage samt ansiktsmask och avslutande vårdande produkter anpassade efter din hudtyp.

 

ELEMIS Oil Therapy, 70 min 895kr

Mjuk, lugn och behaglig oljemassage för hela kroppen med varma  ljuvligt doftande och välgörande oljor. Behandlingen främjar lymfcirkulation och ger fysisk och psykisk avslappning och välbefinnande. Aromaterapimassage är en skön avslappnande massageform och det bästa sättet att tillgodogöra sig de eteriska oljornas verkan. Den är bra vid stress och stressrelaterade tillstånd, aromamassage ger en känsla av välbefinnande och balanserar både kropp och själ. Efter massagen bäddas du in med lätt värme en stund för att oljorna skall upptas av huden och du lugnt och skönt skall komma tillbaks till nuet. Du kan välja mellan en av följande oljeblandningar: Muscle ease, Cellutox, De-stress, Frangipani, Japanese Camelia Oil, Sweet Orchid.