Kroppsbehandlingar

 

Elemis Exotic Salt Glow - 50 min, 750kr

En djuprengörande helkroppsbehandling som gör att din hud blir som ny

En exotiskt exfolieringsritual som stärker och revitaliserar kroppen. Efter en lätt kroppsborstning droppas rikligt med varm olja över hela kroppen innan Lime & Ginger Salt Glow appliceras. Du blir sedan

inpackad med värme samtidigt som ansiktet rengörs noggrant, exfolieras och masseras med mask, vilket gör även ansiktshuden härligt mjuk och återfuktad. Saltscruben avlägsnas med varma handdukar och behandlingen avslutas med applicering av närande bodylotion som gör huden silkesmjuk. En topp-till-tå behandling som måste upplevas!

 

Detox Ritual - 60/80 min, 895/1195kr

En otroligt utrensande behandling som, om man vill, inleds med scrub, därefter Thalions speciellt ramtagna detox massge som sedan övergår till att du bäddas in med ett koncentrat av marina ingredienser rik på avgiftande alger och mineraler som aktiverar fettförbränning och remineraliserar kroppen. Avslutas med insmörjning av vårdande anpassade kroppsprodukter. Huden lämnas maximalt återfuktad.

 

Slimming Express - 30 min, 550kr

Måinriktad behandling för mage, lår och stuss. Denna innovativa behandling ger ett omedelbart slankande och synbart resultat efter bara 1 behandling. Tack vare dess dubbelverkan - exfoliering och slankande egenskaper - blir siluetten omformad på endast 30 min. För ett varaktigt och intensivt resultat rekommenderar vi en kur!

 

Aroma Balans massagebehandling - 70 min, 895kr

Välj mellan Energy eller Relax inriktning på din behandling. Behandlingen främjar lymfcirkulation och ger fysisk och psykisk avslappning och välbefinnande. En skön avslappnande massageform och det bästa sättet att tillgodogöra sig de eteriska oljornas verkan. Den är bra vid stress och stressrelaterade tillstånd, aromamassage ger en känsla av välbefinnande och balanserar både kropp och själ. Efter massagen bäddas du in med lätt värme en stund för att oljorna skall upptas av huden och du lugnt och skönt skall komma tillbaks till nuet.

 

The Face & Body Sensation - 60 min, 1195kr

En avlappnande massage med varma stenar i kombination med en närande ansiktsbehandling. Upplev den ultimata helhetsbehandlingen för både kropp och ansikte. En kombination av varma lavastenar och kylande gel ger dina muskler  en 30 minuter lång djup avslappning. Behandlingen inleds med en lugnade nack-och axelmassage som mjukt övergår i ansiktsrengöring, peeling akupressur-massage samt ansiktsmask och avslutande vårdande produkter anpassade efter din hudtyp.