Kroppsbehandlingar

Elemis Exotic Salt Glow - Pris: 50 min 750:-

En djuprengörande helkroppsbehandling som gör att din hud blir som ny

En exotiskt exfolieringsritual som stärker och revitaliserar kroppen. Efter en lätt kroppsborstning droppas rikligt med varm olja över hela kroppen innan

Frangipani Salt Glow eller Lime & Ginger Salt Glow appliceras. Du blir sedan

inpackad samtidigt som ansiktet rengörs noggrant, poleras och blir härligt mjuk. Efter dusch avslutas behandlingen med applicering av Skin Nourshing Body Cream som ger huden lyster och gör den silkeslen. En topp-till-tå behandling som måste upplevas!


Exotic Frangipani Body Nourish Wrap - Pris: 50 min 750:-

En lyxig helkroppsbehandling för känslig hud i behov av fukt. Aromatisk kokosnöt från

Tahiiti och Frangipani  blommor mixas till härlig Monoiolja som mjukt masseras in över hela kroppen. Du blir sedan inpackad så att huden mättas med fukt samtidigt som du får en avkopplande ansiktsmassage samt skalpmassage. Efter dusch avslutas behandlingen med applicering av Skin Nourshing Body Cream som gör huden silkeslen. Denna exotiska behandling ger huden ny vitalitet och lyster!       

 

Musclease AromaSpa Ocean Wrap - Pris: 75 min 1195:-

Effektiv alginpackning för en total avslappning av muskler och sinne. Koppla av och njut av en härlig helkroppsbehandling där kroppen efter en lätt torrborstning packas in i alger och sveps in i värmande folie. Ansikte och skalp masseras med akupressur och lugnande massage. En mix av varma väldoftande essentiella oljor hjälper ömma,

spända muskler att bli mjuka och avslappnade. Bidrar till att lindra smärta som orsakas av reumatism, inflammationer och trötthet.

 

Cellutox Aroma Spa Ocean Wrap - Pris: 75 min 1195:-

En djupt detoxande produktmix som stimulerar kroppens utrensningsfunktioner

Dröm dig bort medan du efter en lätt kroppsborstning blir omhändertagen i en härlig inpackning där du behandlas med akupressurmassage i ansiktet och en ljuvlig skalpmassage för maximal avkoppling. En kombination av näringsrika alger och tång reducerar uppkomsten av celluliter och minskar vätskeansamlingar i kroppen. Den ultimata reningskuren som ger dig ny energi och en silkeslen hud.

 

The Face & Body Sensation - Pris: 60 min 1195:-

En djupgående massage med varma stenar i kombination med en närande ansiktsbehandling. Upplev den ultimata helhetsbehandlingen för både kropp

och ansikte. En kombination av varma lavastenar och kylande gel ger dina muskler en 30 minuter lång djup avslappning. Behandlingen avslutas med en lugnade nack-

och axelmassage som mjukt övergår i en ansiktsbehandling anpassad efter din

hudtyp.

 

ELEMIS Oil Therapy - 70min, 895kr

Mjuk, lugn och behaglig oljemassage för hela kroppen med varma  ljuvligt doftande och välgörande oljor. Behandlingen främjar lymfcirkulation och ger fysisk och psykisk avslappning och välbefinnande. Aromaterapimassage är en skön avslappnande massageform och det bästa sättet att tillgodogöra sig de eteriska oljornas verkan. Den är bra vid stress och stressrelaterade tillstånd, aromamassage ger en känsla av välbefinnande och balanserar både kropp och själ. Efter massagen bäddas du in med lätt värme en stund för att oljorna skall upptas av huden och du lugnt och skönt skall komma tillbaks till nuet. Du kan välja mellan en av följande oljeblandningar: Muscle ease, Cellutox, De-stress, Frangipani, Japanese Camelia Oil, Sweet Orchid.

 

Topp till Tå - 50min, 845kr

Inleds med en lätt ryggmassage. Därefter ansiktsrengöring, peeling, akupressurmassage, ansikts- och ögonmask, samt skön avslappnande fot- och underbensmassage.