Massage

Vi utför klassisk massage som mjukar upp spända muskler, verkar avstressande och lugnar dina sinnen. Prova även vår aromamassage för totalt välbefinnande!

 

Aroma Balans Massagebehandling - 70min, 895kr

Välj mellan Energy eller Relax inriktning på din behandling. Behandlingen främjar lymfcirkulation och ger fysisk och psykisk avslappning och välbefinnande. En skön avslappnande massageform och det bästa sättet att tillgodogöra sig de eteriska oljornas verkan. Den är bra vid stress och stressrelaterade tillstånd, aromamassage ger en känsla av välbefinnande och balanserar både kropp och själ. Efter massagen bäddas du in med lätt värme en stund för att oljorna skall upptas av huden och du lugnt och skönt skall komma tillbaks till nuet.

 

Klassisk massage

Rygg, axlar 30min, 460kr

Halvkropp 45min, 570kr

Helkropp 60min, 695kr

 

Hot Stone massage - 70min, 895kr

Dröm dig bort i denna sköna behandling som utförs med aromaoljor och varma lavastenar. Massagen & värmen från stenarna och doften från de vårdande oljorna ger total avkoppling. Stenmasage är en mycket uppskattad form av massage där vi använder oss av uppvärmda stenar för att komma djupare ned i muskulaturen, men också för att värmen från stenarna ger välbefinnande och total avslappning.