Händer

I våra manikyrbehandlingar använder vi produkter från CND – Creative Nail Design. CND erbjuder ett stort sortiment av högkvalitativa produkter, hos oss kan du bekanta dig med dem i form av hand- och nagelvård för både hemma- och salongsbehandling. CND är världens främsta varumärke för nagelprodukter. Sedan 1979 har de utvecklat banbrytande professionella produkter och behandlingar som ständigt ökar möjligheterna för skönhetsbehandlingar inom hand, fot- och nagelvård. Ett exempel är deras patenterade genombrott CND Shellac. CND Shellac är en slags hybrid mellan ett vanligt nagellack och en gele, - ett upplösningsbart gelelack som härdas i UV-ljus, och får en fast och glansig yta. Då ingen filning ovanpå den egna nageln krävs, vare sig före applicering eller vid borttagandet av Shellac, skadas inte den egna nageln, utan tvärtom tycker många att det stärker och skyddar de egna naglarna. CND Shellac finns i mängder av vackra färger och det sitter i ca 2-3 veckor med fantastisk glans! Ytterligare en fördel är att det är helt torrt direkt och du kan, utan att riskera att repa eller förstöra lacket, stoppa handen i handväskan eller sätta fötterna i skor direkt!

 

Shellac lackning, 1 färg - 450kr

Endast lackning, dina naglar behöver inte formas.

 

Shellac lackning, 2 färger/fransk - 550kr

 

Express Manikyr inkl Shellac lackning - 650kr

Naglarna filas till önskad form och lackas med Shellac.

Tillägg två färger/fransk lackning 100kr.

 

Dekoration, tex glitter, stenar etc - Från 10kr/nagel.

 

Upplösning av Shellac hos oss - 250kr

20% rabatt vid upplösning + ny lackning. Du kan även köpa med ett upplösningskit för upplösning hemma.

 

Klassisk Manikyr - 650kr

Filning av naglar, handbad, polering, putsning av nagelband, handmassage samt lackning i valfri färg. (Två färger/Fransk lackning, 100kr tillägg)

 

Klassisk Manikyr med Shellac lackning - 895kr

Filning av naglar, handbad, polering, putsning av nagelband, handmassage samt lackningmed Shellac i valfri färg.

Tillägg två färger/fransk lackning 100kr.

 

ELEMIS HandSpa behandling - 70min, 795kr

En undergörande behandling för torra händer och nagelband! Behandlingen inleds med handscrub, varma handdukar och närande olja. Vi formar dina naglar, filar och polerar, samt tar hand om dina nagelband. Händerna bäddas in med lätt värme i en intensivt återfuktande och mjukgörande inpackning. Naglarna lackas om du önskar.